ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Στείλτε μας την φωτογραφία του επίπλου που χρειάζεται επισκευή στο Viber του 690 726 4342 και ενημερωθείτε άμεσα για το κόστος ή καλέστε στο 210 2610902 για περισσότερες πληροφορίες.

επισκευη και αποκατασταση επιπλων

Γνωρίζουμε καλά το πόσο μπορεί να έχετε δεθεί με την αγαπημένη σας πολυθρόνα και πόσο άνετα νιώθετε στον καναπέ σας, που όμως έχει φθαρεί. Είναι και εκείνες οι καρέκλες που κόστισαν ακριβά αλλά το ύφασμα και το χρώμα τους δεν ταιριάζει πλέον με τη νέα σας τραπεζαρία.

Γι’ αυτό εμείς αναλαμβάνουμε την επισκευή των παλιών σας επίπλων, ώστε να συνεχίσουν να είναι τα πιο ξεχωριστά κομμάτια για εσάς.

Image
Image

Καλέστε στο 210 2610902 ή στείλτε φωτογραφία του επίπλου σας στο VIBER του 690 726 4342 και ενημερωθείτε άμεσα για το κόστος και τον χρόνο επισκευής των επίπλων σας.

Με ΔΩΡΕΑΝ την παραλαβή και την παράδοση τους στον χώρο σας αλλά και με τους πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Image
Image

Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και οι εξειδικευμένοι μας Σύμβουλοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

    Αν εχετε ονειρευτει το τελειο Επιπλο ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑς ΧΩΡΟ, τώρα μπορείτε και να το αποκτΗσετε!

    Μέσα από την πλούσια συλλογή μας θα βρείτε τα έπιπλα που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας. Γωνιακοί καναπέδες, τραπεζαρίες, πολυθρόνες και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μας κατασκευάζονται αποκλειστικά κατόπιν παραγγελίας, στις διαστάσεις, τα χρώματα και τα υφάσματα που θα επιλέξετε.

    Επιλέξτε το σχέδιο που θέλετε μέσα από την γκάμα επίπλων μας ή ζητήστε να κατασκευάσουμε για εσάς το έπιπλο που έχετε φανταστεί, σε μοντέρνο ή κλασικό στυλ και στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Μαζί θα μελετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες για την κατασκευή του, ώστε να ταιριάξει απόλυτα στον χώρο σας, κάνοντάς τον μοναδικό!

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ