ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

επισκευη και αποκατασταση επιπλων

Γνωρίζουμε καλά το πόσο μπορεί να δεθεί κανείς με την αγαπημένη του πολυθρόνα και πόσο άνετα νιώθει στον καναπέ του, που όμως έχει φθαρεί. Είναι και εκείνες οι καρέκλες που κόστισαν ακριβά αλλά το ύφασμα και το ξύλο τους δεν ταιριάζει πλέον με τη νέα σας τραπεζαρία. Για αυτό εμείς αναλαμβάνουμε την επισκευή των παλιών σας επίπλων, ώστε να συνεχίσουν να είναι τα πιο ξεχωριστά κομμάτια για εσάς.

Καλέστε μας και κλείστε ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, που θα σε επισκεφτεί και θα εκτιμήσει το κόστος και τον χρόνο επισκευής των επίπλων σας, αναλαμβάνοντας δωρεάν την παραλαβή και την παράδοση τους στον χώρο σας.


ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Μέσα από την πλούσια συλλογή μας θα βρείτε τα έπιπλα που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας. Γωνιακοί καναπέδες, τραπεζαρίες, πολυθρόνες και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μας κατασκευάζονται αποκλειστικά κατόπιν παραγγελίας, στις διαστάσεις, τα χρώματα και τα υφάσματα που θα επιλέξετε.

Επιλέξτε το σχέδιο που θέλετε μέσα από την γκάμα επίπλων μας ή ζητήστε να κατασκευάσουμε για εσάς το έπιπλο που έχετε φανταστεί, σε μοντέρνο ή κλασικό στυλ και στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Μαζί θα μελετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες για την κατασκευή του, ώστε να ταιριάξει απόλυτα στον χώρο σας, κάνοντάς τον μοναδικό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ