Διαδικασία παραγγελίας

Βήματα ολοκλήρωσης παραγγελίας

Η παραγγελία ολοκληρώνεται στα παρακάτω βήματα:

ΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ

Στο 1ο βήμα θα σας ζητηθεί να κάνετε login αν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος ή να κάνετε νέα εγγραφή. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να κάνετε αγορές ως απλός επισκέπτης χωρίς απαραίτητα να γίνετε μέλος, καταχωρώντας όμως όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Στο 2ο βήμα θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τις πληροφορίες ως προς τα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας καθώς και να επιλέξετε τον Τρόπο Πληρωμής και τρόπο παράδοσης (Παραλαβή από το κατάστημα ή Αποστολή. Για παραδόσεις εκτός Αττικής, οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται μέσω τρίτου και το κόστος της αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Θα σας ζητηθεί ο Ταχυδρομικός Κώδικας της διεύθυνσης προορισμού των αγορών σας, καθώς και ο επιθυμητός τρόπος αποστολής, ώστε να γίνει ακριβής υπολογισμός του κόστους αποστολής.

Σε αυτό το σημείο σας δίνουμε την δυνατότητα επιλογής του τόπου παραλαβής της παραγγελίας σας, με επιλογή ανάμεσα στο «σπίτι σας» ή στο «πρακτορείο» της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας στην περιοχή σας (όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Αυτό είναι απαραίτητο πριν οδηγηθούμε στο επόμενο βήμα. Αφού υπολογιστεί και το μεταφορικό κόστος πατάμε το πλήκτρο ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Εδώ σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε να πληρώσετε με 1) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή 2) Πληρωμή στο κατάστημα ή 3) Πληρωμή μέσω κάρτας.

Επίσης θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε εκπτωτικό κωδικό αν διεθέτετε, καθώς και αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το εταιρικό newsletter και να προσθέσετε οποιοδήποτε σχόλιο επιθυμείτε στην παραγγελία σας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στο 3ο βήμα ολοκληρώνετε την παραγγελία σας. Ανάλογα τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε, σας «φορτώνει» και η αντίστοιχη φόρμα. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα καταχωρήσετε τα στοιχεία ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.