Τι είναι η Επισκευή & Αποκατάσταση επίπλων;

H αποκατάσταση επίπλων είναι μια διαδικασία κατά την οποία τα έπιπλα καθαρίζονται, επισκευάζονται ή φινιρίζονται με στόχο την αποκατάσταση ή τη διατήρηση της αρχικής τους λειτουργικότητας και την επανάκτηση μεγάλου μέρους της αρχικής τους εμφάνισης.
Μια τραπεζαρία για παράδειγμα, μπορεί για πολλά χρόνια να έχει αποκτήσει πολλά σημάδια νερού ή θερμότητας στην επιφάνειά της. Η καλή αποκατάσταση επίπλων μπορεί να ελαχιστοποιήσει ή ακόμα και να εξαλείψει αυτά τα σημάδια και να δώσει στο τραπέζι την παλιά του αίγλη.

Ομοίως, μια αγαπημένη καρέκλα μπορεί να έχει υποστεί φθορές στην πλάτη το κάθισμα ή τα μπράτσα της. Η αποκατάσταση μπορεί να την επιδιορθώσει και να την ενισχύσει, ώστε να εξασφαλίσει μελλοντική χρήση για χρόνια.

Δώστε ζωή στα αγαπημένα σας έπιπλα και κρατήστε ζωντανές τις αναμνήσεις!

Γνωρίζουμε καλά το πόσο μπορεί να έχετε δεθεί με την αγαπημένη σας πολυθρόνα και πόσο άνετα νιώθετε στον καναπέ σας, που όμως έχει φθαρεί. Γι’ αυτό εμείς αναλαμβάνουμε την επισκευή των παλιών σας επίπλων, ώστε να συνεχίσουν να είναι τα πιο ξεχωριστά κομμάτια για εσάς.
Οι έμπειροι τεχνίτες μας θα αναλάβουν υπεύθυνα, να επισκευάσουν τα παλιά σας έπιπλα και να τα μεταμορφώσουν σε μοναδικά αριστουργήματα ανεκτίμητης αξίας, γρήγορα και οικονομικά!

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ!

  • Αλλαγή ταπετσαρίας
  • Φρεσκάρισμα λούστρου – Αλλαγή χρώματος
  • Πατίνες
  • Επιδιόρθωση φθοράς
  • Επισκευή Μαξιλαριών

Είμαστε δίπλα σας, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σωστές επιλογές σε χρώματα & υφάσματα που θα μεταμορφώσουν τα αγαπημένα σας έπιπλα!

Καλέστε στο 210 2610902 ή στείλτε φωτογραφία του επίπλου σας στο VIBER του 6931 555 190 και ενημερωθείτε άμεσα για το κόστος και τον χρόνο επισκευής των επίπλων σας.