Εξοπλίζουμε τα ξενοδοχεία του αύριο!

Η διακόσμηση ενός χώρου σε ένα ξενοδοχείο συμβάλλει καθοριστικά στην πρώτη εντύπωση του πελάτη και την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης, ξεχωριστής εμπειρίας. Γι’ αυτό, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για το ξενοδοχείο σας και tailor made κατασκευές, που θα κάνουν τους χώρους του ξενοδοχείου σας να εντυπωσιάζουν.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οποιουδήποτε επίπλου, σε οποιαδήποτε διάσταση, χρώμα ή ύφασμα, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον κάθε χώρο του ξενοδοχείου σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Είμαστε δίπλα σας, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σωστές επιλογές εργασιών επισκευής, που θα μεταμορφώσουν τον παλιό σας εξοπλισμό, εξοικονομώντας σας χρήματα.

ΕΙΔΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Κατασκευάζουμε στρώματα ξαπλώστρας και μαξιλάρες, με τα ανθεκτικότερα υλικά, για να εξασφαλίσετε στους επισκέπτες σας την απαραίτητη ξεκούραση και στην παραλία.

ΣΤΡΩΜΑ

Διαθέτουμε μια πλούσια συλλογή στρωμάτων, ειδικά σχεδιασμένων για να καλύψουν τις ανάγκες του hospitality, ώστε να εξασφαλίσετε τον τέλειο ύπνο στους επισκέπτες σας.

Είστε επαγγελματίας που εργάζεστε στη φιλοξενία ή την εστίαση;

Δώστε στυλ και προσωπικότητα στα δωμάτια και τους χώρους της επιχείρησής σας, με τα έπιπλα που θα κατασκευάσουμε ειδικά για εσάς.
Εξασφαλίστε στους πελάτες σας ολοκληρωμένη εμπειρία και ατμόσφαιρα, μέσα από έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα για το ξενοδοχείο ή το εστιατόριό σας, με μοντέρνα, κλασική ή ρετρό πινελιά. Καλέστε μας στο 210 2610902 για να κλείσουμε ραντεβού και ανακαλύψτε μοναδικές δημιουργίες επίπλων, για τους πιο εντυπωσιακούς χώρους.