Λίγα λόγια για εμάς…

Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκινά πίσω στο 1990, όταν οι ιδρυτές της Στέφανος και Βασιλική Βασιλείου αποφασίζουν να υλοποιήσουν το όραμά τους, κατασκευάζοντας διαχρονικά έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, που θα αναδείξουν κάθε σπίτι. Με χαρακτηριστικό μας τις εξατομικευμένες προτάσεις για τους πελάτες μας, πάνω από 30 χρόνια τώρα, δίνουμε ζωή στον χώρο σας, με προϊόντα ανεκτίμητης αξίας, που μένουν ανεξίτηλα στον χρόνο.

Πάνω από 30 χρόνια, κατασκευάζουμε έπιπλα υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας το κλασσικό στυλ με την μοντέρνα αισθητική, για να σας παρέχουμε τις ιδανικές λύσεις που θα αναδείξουν το υπνοδωμάτιο, την τραπεζαρία, το καθιστικό αλλά και κάθε άλλο χώρο του σπιτιού σας.

Η πολυετής εμπειρία και οι σύγχρονες ιδέες μας συνυπάρχουν, οδηγώντας σε έπιπλα μοναδικής ταυτότητας και πολυτέλειας.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΑ

Δημιουργούμε με μεράκι και προσοχή στην λεπτομέρεια προϊόντα υψηλής ποιότητας, με αίσθηση μοναδικότητας. Το πάθος μας για τελειότητα είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει και μας οδηγεί, σε κάθε μας κίνηση, για να κάνουμε το κάθε σπίτι να ξεχωρίζει.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας. Αντιλαμβανόμαστε την σημαντικότητα που έχει το σπίτι για τον καθένα μας. Νιώθουμε υπεύθυνοι για τις εμπειρίες που θα ζήσετε στον χώρο που μαζί θα διακοσμήσουμε.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Για εμάς, κάθε πελάτης είναι μοναδικός και για αυτό ο χώρος του πρέπει να αντανακλά την προσωπικότητά του. Κατασκευάζουμε κάθε προϊόν, με βάση τις ανάγκες σας και έτσι κάθε έπιπλο είναι μοναδικό, πρωτότυπο, ξεχωριστό, όπως ο ιδιοκτήτης του.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Συνδυάζουμε δημιουργικότητα, κομψότητα και design «παντρεύοντας» την παράδοση και την καινοτομία. Για εμάς η αισθητική δεν είναι πολυτέλεια και για αυτό φροντίζουμε κάθε μας προϊόν να είναι άνετο, λειτουργικό και εκλεπτυσμένο.